Menu

AUTOMATISCH DE JUISTE BOUWTEKENING VERSIE!

METADATA VERSUS MAPPENSTRUCTUUR

Meer weten? Bekijk het filmpje

Blog

Verhuizen was nog nooit zo eenvoudig

" Enjoy & Deploy is vanaf 1 september 2017 gevestigd op een nieuw adres in een prachtig pand in Zoetermeer. En eerlijk is eerlijk, verhuizen was nog nooit zo eenvoudig. Het..."

Klik hier en lees verder

Wat zijn uw plannen met Corsa?

" Op donderdag 16 maart 2017 vindt er een nieuwe Corsa studieochtend plaats. Het thema “MyCorsa NxT” zal hierbij opnieuw voldoende aan bod komen, ook is er aandacht voor het optimaal..."

Klik hier en lees verder

TRY BEFORE YOU BUY

" Bij de aanschaf van document management software wordt vaak gebruik gemaakt van lange vragenlijsten en productdemonstraties. Leverancier en prijzen worden dan keurig gewogen en de keuze kan worden gemaakt. Wij..."

Klik hier en lees verder

DE BRUG TUSSEN ...

" Bedrijven vertrouwen op een snelle toegang tot actuele informatie om slimmer en sneller beslissingen te nemen. Veel organisaties verdrinken echter in een zee van informatie die elke dag groter en..."

Klik hier en lees verder

M-FILES 2015 IS BESCHIKBAAR !

" Met trots kondigde M-Files onlangs haar nieuwste major release aan. M-Files 2015 is bij ons op de website verkrijgbaar. In deze blog gaan we kort in op de mogelijkheden van..."

Klik hier en lees verder

ICT-PROJECTEN OVERHEID WEL ONDER CONTROLE?

" De media staan er bol van: de overheid heeft geen grip op haar ICT! De Tweede Kamer heeft er zelfs een (tijdelijke) commissie, onder voorzitterschap van Tom Elias, onderzoek naar..."

Klik hier en lees verder

DAT STAAT IN OUTLOOK!

" Niet zelden zijn medewerkers dagelijks veel tijd kwijt aan het lezen, behandelen en schrijven van berichten in Outlook. Maar zijn deze berichten dan ook werkelijk beschikbaar voor alle betrokkenen of..."

Klik hier en lees verder

OUT OF OFFICE

" Een out of office melding instellen, betekent voor veel ondernemers en gedreven medewerkers al lang niet meer dat ze ook werkelijk niet bereikbaar willen zijn voor een project of organisatie...."

Klik hier en lees verder

ENJOY M-FILES, DEPLOY SHAREPOINT

" Het uitrollen van SharePoint binnen een organisatie is een serieuze investering met geweldige mogelijkheden om samen te werken binnen een organisatie. Is SharePoint daarmee ook een volwaardige document management systeem?..."

Klik hier en lees verder

METADATA VERSUS MAPPENSTRUCTUUR

" Gartner publiceerde in één van haar rapporten ‘How metadata improves business opportunities and threats’ dat metadata de waarde van data naar boven brengt en daarom de warme belangstelling moet hebben..."

Klik hier en lees verder