Menu

Documents shared means people cared

DE BRUG TUSSEN ...

24 jun 2015

Bedrijven vertrouwen op een snelle toegang tot actuele informatie om slimmer en sneller beslissingen te nemen. Veel organisaties verdrinken echter in een zee van informatie die elke dag groter en groter wordt. Het tempo waarin de hoeveelheid content groeit vandaag de dag is onthutsend.

"Every two days we create as much information as we did from the dawn of civilization up until 2003 (Eric Schmidt)"

 

"90% of the data in the world today was created within the past two years (SINTEF)"

 

Tel daarbij op dat informatie is verspreid over onder andere archiefkasten, netwerkmappen, social media, file sharing tools en e-mails dan mag duidelijk zijn dat organisaties steeds meer tijd kwijt zijn aan het vinden van de juiste informatie. Verschillende studies zijn uitgevoerd om na te gaan hoeveel tijd werknemers doorgaans besteden aan het zoeken naar de informatie die ze nodig hebben om hun werk te doen: "Employees spend 20% to 40% of their time searching for documents manually (Coopers and Lybrand)"

 

"Professionals spend 50% of their time searching for information, and take 18 minutes to locate each document on average (Gartner)"
Ondanks alle bruikbare applicaties om gestructureerde gegevens op te slaan in bedrijfsapplicaties ontbreekt vaak de schakel naar gegevens die zijn vastgelegd in documenten. Benieuwd hoe je als organisatie een brug kunt maken tussen deze twee en kan voorkomen dat chaos een negatieve invloed kan hebben op de productiviteit van de medewerkers?

 

Lees meer over M-Files.

Heb je nog vragen? Stuur ons een bericht