Menu

Documents shared means people cared

M-Files als oplossing

Lees meer over M-Files

ENJOY M-FILES, DEPLOY SHAREPOINT

19 jun 2014

Het uitrollen van SharePoint binnen een organisatie is een serieuze investering met geweldige mogelijkheden om samen te werken binnen een organisatie. Is SharePoint daarmee ook een volwaardige document management systeem? Vaak wordt de configuratie en implementatie van SharePoint daarmee complex en tijdrovend.

 

Een stuk eenvoudiger wordt het door M-Files toe te voegen. M-Files is volledig binnen Windows geïntegreerde software met alle functionaliteit op het gebied van Document Management. Hiermee kunnen uitgebreide maatwerktrajecten met SharePoint worden voorkomen en zorgt de eenvoud van het gebruik van M-Files voor een plezierige acceptatie van het SharePoint platform.

 

Voorbeelden van het gemak dat M-Files met zich meebrengt zijn er volop.  Zo wordt de historie van een document automatisch bijgehouden en is versiebeheer ineens eenvoudig. Vanuit M-Files kun je bovendien documenten vanuit een workflow vrijgeven voor publicatie in SharePoint zonder dat documenten moeten worden gedupliceerd.

Meer weten over het gemak van M-Files en de integratie met SharePoint, neem contact op met The Document People van Enjoy & Deploy.

 

Documents Shared, Means People Cared

 

Heb je nog vragen? Stuur ons een bericht