Menu

M-FILES 2015 IS BESCHIKBAAR !

20 apr 2015

Met trots kondigde M-Files onlangs haar nieuwste major release aan. M-Files 2015 is bij ons op de website verkrijgbaar. In deze blog gaan we kort in op de mogelijkheden van deze nieuwste versie en is een uitgebreider overzicht te downloaden.

Met M-Files 2015 is het mogelijk om workflows grafisch vorm te geven. Het geeft een beter inzicht en helpt bij het in kaart brengen van bedrijfsprocessen. 

 

Ook zijn er veel verbeteringen doorgevoerd voor M-Files Web, waaronder een verbeterde metadatakaart. Ook is het nu nog eenvoudiger om bestanden naar M-Files Web te slepen. 

Het veilig repliceren van data tussen verschillende kluizen, gebruik makend van de cloud is eenvoudiger in M-Files 2015. 

 

Om M-Files 2015 optimaal te laten presteren in schaalbare omgevingen zijn er performance verbeteringen doorgevoerd. Ook de beveiliging van de bedrijfsgegevens krijgt volop aandacht in  M-Files 2015, onder andere door de mogelijkheid om gebruik te maken van data encryptie conform AES-256 (Advanced Encryption Standard). Dit internationaal gebruikte algoritme is gekozen vanwege de combinatie van veiligheid, prestatie, efficiëntie, eenvoud en flexibiliteit. Ook zijn er nieuwe functies beschikbaar voor authenticatie.

 

Een uitgebreid overzicht van de nieuwe functionaliteit vind je in het het volgende document:  Wat is er nieuw in M-Files 2015. (3,3 MB)

Heb je nog vragen? Stuur ons een bericht