Menu

Documents shared means people cared

TRY BEFORE YOU BUY

14 okt 2015

Bij de aanschaf van document management software wordt vaak gebruik gemaakt van lange vragenlijsten en productdemonstraties. Leverancier en prijzen worden dan keurig gewogen en de keuze kan worden gemaakt. Wij doen daar desgevraagd natuurlijk aan mee, maar het kan ook anders.

M-Files is eenvoudig en snel te configureren en wij geven organisaties graag de mogelijkheid de software eerst te proberen voordat deze wordt aangeschaft. Samen bepalen we welke documenten en/of documentstromen een goed beeld geven van de gewenste toepassing voor de organisatie. We demonstreren aan de organisatie hoe M-Files hierbij kan worden toegepast, maar nog veel mooier is het als medewerkers van de organisatie zelf de software kunnen gebruiken. Daarom stellen we na onze demonstratie de volledige versie van de software 30 dagen op proef ter beschikking. Daardoor kan door de organisatie zelf daadwerkelijk met M-Files worden gewerkt en dus proefondervindelijk worden ervaren hoe goed en eenvoudig de toepassing is. Wil je ook de IT organisatie niet belasten met de installatie van de software dan maken we met alle plezier gebruik van het Microsoft Azure platform en doen we zo'n "Proof of Concept' in de Cloud.  

 

Meer weten over de voordelen van M-Files, ga dan naar onze productpagina. Daar vind je ook een link om de software zelf te proberen, wil je samen met ons een Proof of Concept uitvoeren, neem dan contact op voor een afspraak.

Heb je nog vragen? Stuur ons een bericht