Menu

The Document People

De kern van ons werk draait om documenten en mensen vandaar The Document People. Samen zorgen voor succesvol gebruik van documentoplossingen. Daar staan we voor.

“Het gaat om de combinatie van een mensgerichte aanpak met de kénnis van documentoplossingen zoals bijvoorbeeld Corsa. Zo slaan we een brug tussen IT en de gebruikers. Onze jarenlange ervaring is vastgelegd in de Acceptatie Flow. Hiermee kunnen wij op maat een aanvulling op het project leveren. Kwaliteit van de oplossing gaat hiermee omhoog en de acceptatie wordt verbeterd, waardoor het succes wordt verhoogd. Immers: Succes = Kwaliteit * Acceptatie.

Adriaan Schoorl, directeur.

De acceptatie flow uitgelegdKlik hier en bekijk je filmpje

Consultants van Enjoy & Deploy bepalen samen met gebruikers de concrete doelen die behaald moeten worden. Ze geven adviezen over slimme inrichting van systemen. Plannen en begeleiden de ingebruikname. Verzorgen specifieke trainingen en bereiden het functionele beheer voor.

Weten wat onze consultants voor u doen?Meer over onze diensten

“We zien dat organisaties groot en klein en in allerlei branches baat hebben bij het snel vinden en delen van hun documenten.
Met name in omgevingen waar gebruikers worstelen met het goed opslaan van documenten, resulteert dit maar al te vaak in complexe mappenstructuren en een veelvoud van digitale kopieën. Met de hedendaagse technologie kunnen we het vinden van documenten op een eenvoudige manier versnellen en wordt het samenwerken aan documenten een natuurlijk proces.”

Ruud van Graafeiland, directeur.

Ontbijtsessie slim documentbeheerReserveer een plek!

Partners & Producten: