Menu

Snel en eenvoudig uw documenten vinden met M-Files

M-Files

Op een eenvoudige manier toegankelijk maken en beheren van informatie met M-Files

Analisten noemen het EIM of ECM. Maar voordat we ons zelf storten op de afkortingen als DMS, EIM, ECM, ERP, CRM, komt het erop neer dat we met M-Files alle informatie kunnen beheren (van documenten, projecten tot bedrijfsproces). Volledig geïntegreerd met informatie uit andere systemen. Met als resultaat dat de organisatie kan vinden wat het zoekt, ongeacht welke andere applicaties er worden gebruikt. 

 


M-Files helpt organisaties informatie en documenten te vinden, delen en veilig te beheren. Van vrij beroep tot zwaar gereguleerde omgeving. Van secretariaat, verkoop tot aan administratie of kenniswerker.

Waarom M-Files voor uw organisatie?

M-Files biedt vanuit elk bedrijfssysteem toegang tot de juiste gegevens. En dit ook nog vanaf elk apparaat. M-Files gegevensbeheer werkt op basis van "wat" de informatie is, in plaats van "waar" het is opgeslagen. Dankzij deze unieke, intuïtieve benadering van het systeem is het voor iedereen binnen de organisatie snel en eenvoudig te gebruiken.

 

Snel en eenvoudig documentprocessen faciliteren, beheren en organiseren dan is M-Files de oplossing. Nieuwsgierig naar de voordelen, neem contact met ons op!. Efficiënt, korte implementatietijd en optimaal gebruiksgemak. Wilt u de prijs van M-Files weten? Vraag een indicatie aan via het formulier op deze pagina

Onze klanten

Meer weten over de prijzen van M-Files?

M-Files is beschikbaar voor verschillende omgevingen, waarvoor M-Files ook verschillende prijzen hanteert. Wij leveren u graag een prijsopgave op maat. Laat uw informatie achter en wij nemen contact met u op om een prijsopgave van M-Files voor uw specifieke situatie samen te stellen.

Meer weten over de prijzen van M-Files? Lees hier meer

Klaar voor een start met M-Files? Download nu om 30 dagen te proberen.