Menu

'n Aantal van onze klanten

Sociaal-Economische Raad (SER)

" De SER is in 1950 bij wet opgericht en is een adviesorgaan van ondernemers, werknemers en onafhankelijke deskundigen (kroonleden). De SER wil een bijdrage leveren aan de maatschappelijke overeenstemming over..."

Klik hier en lees verder

AVANS HOGESCHOOL

" Avans Hogeschool is al verscheidene jaren achtereen tot beste, brede hogeschool van ons land uitgeroepen. Het begon ooit op 1 oktober 1812 met vijftien leerlingen en twee docenten. Inmiddels telt..."

Klik hier en lees verder

PROVINCIE NOORD-BRABANT

" De provincie Noord Brabant heeft zo’n 2,6 miljoen inwoners in 69 verschillende gemeenten. Wie denkt aan Noord Brabant, denkt aan innovatie en moderne techniek. De provincie stáát voor Brabant en..."

Klik hier en lees verder

CAMPAI

" Campai Solutions is ICT dienstverlener voor het MKB. Of het nu gaat om systeembeheer, netwerkbeheer of werkplekbeheer, Campai zorgt voor de continuïteit van de ICT omgeving. Door de toegenomen vraag..."

Klik hier en lees verder

GEMEENTE ZEIST

" Met meer dan 60.000 inwoners is Zeist een middelgrote gemeente. De gemeente bestaat naast Zeist uit de dorpen Den Dolder, Bosch en Duin, Huis ter Heide en Austerlitz. Sinds een..."

Klik hier en lees verder

WATERSCHAP BRABANTSE DELTA

" Waterschap Brabantse Delta wil de waterautoriteit zijn die integraal zorgt voor voldoende oppervlaktewater van goede kwaliteit en veiligheid tegen overstroming. Het waterschap zorgt voor sterke, veilige dijken en kades, zuivert..."

Klik hier en lees verder

KNVB

" De KNVB is met meer dan 1,2 miljoen leden en 30.000 wedstrijden per week de grootste sportbond van Nederland. Voor de sectie amateurvoetbal ondersteunde Enjoy & Deploy de selectie en..."

Klik hier en lees verder

ENECO

" Het huidige Eneco bestaat nu bijna 20 jaar, maar de oorsprong van de energieleverancier gaat veel verder terug, wel tot midden negentiende eeuw. Al die tijd al werkt Eneco hard..."

Klik hier en lees verder

GEMEENTE RIJSWIJK

" Rijswijk is een groene gemeente met meer dan 47.000 inwoners. Door de centrale ligging en goede bereikbaarheid is Rijswijk een interessante stad voor bedrijven om zich te vestigen. Rijswijk staat..."

Klik hier en lees verder

GEMEENTE MIDDEN-DELFLAND

" De gemeente Midden Delfland bestaat uit de dorpen Den Hoorn, Schipluiden en Maasland en telt ruim 18.000 inwoners. De gemeente heeft ongeveer 115 medewerkers. Zij werken in het nieuwe, moderne..."

Klik hier en lees verder