Menu

CAMPAI

11 mrt 2014

Campai Solutions is ICT dienstverlener voor het MKB. Of het nu gaat om systeembeheer, netwerkbeheer of werkplekbeheer, Campai zorgt voor de continuïteit van de ICT omgeving. Door de toegenomen vraag en diversiteit van de geboden ICT producten zag Campai de behoefte om haar proces voor het verwerken van inkoopfacturen aan te scherpen.

 

Daar waar Campai het optimaliseren en (kosten)efficiënter werken door professioneel ICT- management en beheer mogelijk maakt, zocht ze steun bij Enjoy & Deploy  om de verwerking van inkoopfacturen te verbeteren. Nadat Enjoy & Deploy en Campai samen kritisch hebben gekeken naar het nut van digitaliseren van dit proces, werd duidelijk dat zeker 20% van de facturen 80% van de tijd vroegen en dat juist voor deze facturen een nadere uitsplitsing op factuurregels wenselijk zou zijn. Tevens was er de wens om voor de overige 80% van de inkoopfacturen de snelheid van registreren en archiveren te verbeteren.

 

Tussen neus en lippen door werd ook nog even gevraagd aan Enjoy & Deploy of we deze oplossing binnen 2 weken konden leveren. Tenslotte werd de noodzaak gevoeld het werkproces ook snel onder controle te krijgen. Campai maakt gebruik van Snelstart, administratieve software voor het MKB. Enjoy & Deploy voegde daar EasyInvoice en M-Files aan toe. Met behulp van EasyInvoice worden alle gescande en per email ontvangen digitale facturen herkend en via een webapplicatie ter controle aangeboden. Van enkele omvangrijke en complexe facturen worden zelfs de regels gelezen. Na controle worden de facturen en alle herkende gegevens zoals factuurbedrag, leverancier en factuurdatum automatisch opgeslagen in het digitale archief en geboekt in de factuur-en boekhoudsoftware van Snelstart. Elke digitale factuur is direct na de controle op vrijwel elk zoekcriteria vindbaar in M-Files en de boeking van alle herkende facturen is een kwestie van 1 druk op de knop in de administratie, waarbij de factuurgegevens tot op regelniveau worden geregistreerd. 

 

Directeur Roland Slagter: 'Wij kennen Enjoy & Deploy al een enige tijd als onze klant en natuurlijk de specialist van documentoplossingen in de overheidsmarkt. Met die kennis en de applicaties M-Files en EasyInvoice hebben ze nu iets in handen dat veel organisaties als de onze in het MKB goed kan helpen. De eenvoud waarmee M-Files documenten vindbaar maakt nodigt uit om ook onze andere processen binnenkort onder de loep te nemen en ook daar gebruik te maken van de voordelen van deze documentoplossing. De eerste stap die we gezet hebben, zorgt ervoor dat onze leveranciers, waarvan wij in grote mate afhankelijk zijn, niet alleen tevreden zijn over onze dienstverlening naar onze klanten, maar ook tijdig worden betaald.'

 

Heb je nog vragen? Stuur ons een bericht