Menu

Documents shared means people cared

GEMEENTE ZEIST

10 mrt 2014

Met meer dan 60.000 inwoners is Zeist een middelgrote gemeente. De gemeente bestaat naast Zeist uit de dorpen Den Dolder, Bosch en Duin, Huis ter Heide en Austerlitz. Sinds een paar maanden is het gemeentehuis compleet vernieuwd en heeft daarmee een frisse en moderne uitstraling.

De vernieuwing van het gemeentehuis, de invoering van het Flexwerken en de implementatie van zaakgericht werken zijn voor de gemeente belangrijke voorwaarden voor een (nog) betere dienstverlening aan de Zeistenaren.

 

Om dit doel te bereiken is er een nieuw zaaksysteem aangeschaft, waarmee de gemeentelijke processen efficiënt en effectief ondersteund kunnen worden. De nieuwe digitale werkomgeving is tegelijkertijd met het vernieuwde gemeentehuis in gebruik genomen. Enjoy & Deploy is in een vroegtijdig stadium bij de implementatie van het digitaal- en zaakgericht werken betrokken geraakt en werkt al langer samen met de Gemeente Zeist. Zo waren de mensen van Enjoy & Deploy betrokken bij de invoering van de digitale verwerking van de inkomende facturenstroom en het functioneel applicatiebeheer.

 

We begeleiden het project vanuit het perspectief van de gebruikers en ondersteunen de verdere uitrol binnen de organisatie. Daarnaast leiden we de eindgebruikers op en geven we projectkennis door aan (functioneel) applicatiebeheer.

 

Heb je nog vragen? Stuur ons een bericht