Menu

Corsa en Liber Competence Center

Als onafhankelijk kenniscentrum van de diverse softwareoplossingen van BCT ondersteunen wij organisaties bij de optimale inzet en de acceptatie van Corsa en Liber. Met onze ‘Acceptatie Flow’ bouwen wij aan succesvolle implementaties.

Onze specialiteit is het realiseren van acceptatie binnen organisaties. Deze diensten zijn gebundeld in onze ‘Acceptatie Flow’: een reeks services gericht op het optimaliseren van implementaties van Corsa en Liber en maximaliseren van de acceptatie binnen de organisatie. Gebruikers staan daarbij centraal. Wij denken kritisch mee over de keuzes in projecten en dragen zorg dat de inbreng van gebruikers optimaal is. Een belangrijke rol met een brugfunctie tussen de IT en de gebruikers!

Corsa Competence Center

Onze kennis en ervaring met Corsa en Liber is gebundeld in het Corsa Competence Center. De consultants in dit Competence Center delen hun expertise in de projecten met elkaar. Enjoy & Deploy heeft hierdoor een uitgebreide kennisbasis kunnen ontwikkelen met toepassingen van Corsa en Liber. Onze consultants kunnen hierdoor op elkaar terugvallen voor het oplossen van een specifiek probleem. Als specialist zijn zij in staat kennis en onverdeelde aandacht toe te voegen aan het project. Zij kijken kritisch mee met de organisatie en zijn in staat om een brug te slaan tussen IT en de gebruikers. Zo dragen zij bij aan de kwaliteit van de oplossing en bouwen zij aan de acceptatie binnen de organisatie. En dat is de sleutel tot succes: immers: Succes = Kwaliteit * Accepatie.

Corsa of Liber gebruiker?

Neem gerust contact met ons op. Onze dienstverlening is geheel op maat, dus per organisatie anders. Wij kijken graag samen naar de verbeteropties voor het succesvol toepassen van de Corsa of Liber documentoplossing. Daarmee worden doelen beter bereikt en zijn de klanten tevreden!