Menu

Hyarchis

Hyarchis Document Management is een uiterst gebruiksvriendelijk systeem voor het beheren van documenten en dossiers. Spreadsheets, tekstbestanden, e-mails, gescande documenten en zelfs audio- en videobestanden worden automatisch opgeslagen in een beheersbaar archief.

Deze documentoplossing is geïntegreerd in de verschillende programma’s van Microsoft Office. Handige plug-ins maken werken vanuit bijvoorbeeld Word of Excel nog eenvoudiger.

 

Hyarchis Competence Center

Onze kennis en ervaring met Hyarchis is gebundeld in het Hyarchis Competence Center. De consultants in dit Competence Center delen hun expertise in de projecten met elkaar. Onze consultants kunnen hierdoor op elkaar terugvallen voor het oplossen van een specifiek probleem. Als specialist zijn zij in staat kennis en onverdeelde aandacht toe te voegen aan het project. Zij kijken kritisch mee met de organisatie en zijn in staat om een brug te slaan tussen IT en de gebruikers. Zo dragen zij bij aan de kwaliteit van de oplossing en bouwen zij aan de acceptatie binnen de organisatie. En dat is de sleutel tot succes: immers: Succes = Kwaliteit * Accepatie.

Transparant documentbeheer

Het opslaan van documenten gebeurt in één centraal digitaal archief. De documenten zijn alleen toegankelijk voor geautoriseerde medewerkers. Hyarchis Document Management zorgt ervoor dat informatie op een gestructureerde, efficiënte en vooral effectieve wijze wordt aangemaakt, geordend, opgeslagen en beheerd. Het systeem legt alle handelingen vast, zodat je kunt zien welk document er door wie en wanneer is veranderd, wat leidt tot transparantere en snellere besluitvorming in de organisatie. Een oplossing voor veilig, duurzaam documentbeheer.

Met Hyarchis Document Management kunnen medewerkers onafhankelijk van plaats en tijd werken aan documenten en dossiers; op kantoor, thuis of tijdens een zakenreis. Alle opgeslagen bestanden zijn via een beveiligde webapplicatie op te vragen en weer op te slaan in het digitale archief. Digitale opslag van documenten leidt tot vermindering van uw papierstromen, minder fysiek transport en minder volle archiefkasten maken digitale opslag aanzienlijk goedkoper en milieuvriendelijker.