Menu

M-Files

In omgevingen waar gebruikers worstelen met het goed opslaan van documenten, is het resultaat maar al te vaak: complexe mappenstructuren en een veelvoud van digitale kopieën. M-Files biedt voor deze organisaties een innovatieve oplossing en een frisse aanpak.

Met de technologie van M-Files kunnen we het vinden van documenten op een eenvoudige manier versnellen en wordt het samenwerken aan documenten een natuurlijk proces.

Betekenis in plaats van mappen

M-Files heeft een aanpak ontwikkeld die het mogelijk maakt om documenten te managen op basis vanbetekenis in plaats van mapstructuren. Een moeizame zoektocht door een veelvoud van mappen naar de laatste versie van een document, behoort daardoor definitief tot het verleden. Het automatische versiebeheer van M-Files zorgt er bovendien voor dat meer mensen tegelijk - ook mobiel - aan documenten kunnen werken. Het systeem houdt netjes alle versies bij, op de eigen server, ‘in de cloud’ of allebei.

M-Files is geschikt voor grote én kleine organisaties en werkt geïntegreerd binnen de vertrouwde Windows-applicaties. Het opslaan van tekstdocumenten of afbeeldingen bijvoorbeeld, gebeurt vanuit de vertrouwde office-omgeving. Dit betekent dat met M-Files aanzienlijke productiviteitsvoordelen te behalen zijn.

Bewezen documentoplossingen

Met de oplossing van M-Files is Enjoy & Deploy in staat haar expertise toe te passen in diverse sectoren en toepassingsgebieden. M-Files is eenvoudig te koppelen aan standaard applicaties en biedt verschillende voorbeeldinrichtingen. Denk aan het borgen van kwaliteit, het beheren van relatie- en personeelsgegevens, contractmanagement, archivering van engineering documenten of het stroomlijnen en verwerken van de facturenstroom.

M-Files is eenvoudig te koppelen en heeft onder andere verschillende voorbeeldinrichtingen. Sales Consultant Martijn Siegelaer “Met mijn achtergrond in de IT en partner van een onderneemster in de detailhandel ben ik gefocust om onze relaties te adviseren bij een efficiënte afhandeling van alles wat er achter de schermen gebeurt. Met M-Files is het bijvoorbeeld heel eenvoudig om contracten te beheren en inkoopfacturen snel en gecontroleerd te verwerken.”

Bert Bouwhuis vult daarop aan: “Als geen ander ben ik geïnteresseerd in het juist documenteren van procesinformatie. In de verschillende rollen die ik heb doorlopen zie ik grote voordelen in de uitgebreide logging van procesinformatie, niet voor niks wordt M-Files ingezet in allerlei compliance gevoelige processen. Of het nu gaat om pharmacie, gezondheidszorg of een ISO certificering. M-Files kan de verantwoording vaak vereenvoudigen.”

Jacob de Boer, die de afgelopen jaren onder andere actief was bij een interieurbouwer voor de retail: “Voor veel bedrijven in de maak industrie zijn communicatie en control de sleutel voor succes. Het samenwerken aan documenten en deze op eenvoudige manier delen met afdelingen en opdrachtgevers is met M-Files een stuk eenvoudiger dan ik bij de meeste bedrijven heb gezien.”