Menu

Moderne post

Modernepost is de digitale oplossing voor de verwerking van zakelijke post, elke werkdag. De digitale postkamer voor 20 of meer poststukken per dag. Gewoon online en eenvoudig te koppelen aan M-Files, Corsa of Decos!

Modernepost.nl haalt de poststukken op of ontvangt deze op haar eigen postadres. De poststukken worden gedigitaliseerd en indien gewenst geclassificeerd. Volgens afspraak worden de documenten via een beveiligde internetverbinding digitaal beschikbaar gesteld. Op iedere werkplek, voor thuiswerkers, voor flexwerkers, voor mensen op de weg, voor secretaresses etc.

Modernepost.nl is een innovatieve oplossing op het gebied van digitale postverwerking van onze partner Data Space. 

De poststroom geheel of gedeeltelijk digitaliseren en deze digitaal laten bezorgen bij de juiste ontvangers bespaart tijd en geld, terwijl medewerkers toch gewoon op dezelfde dag de post ontvangen. De digitale post kan direct worden ingelezen in bijvoorbeeld M-Files, Corsa of Decos. 

Modernepost.nl is een oplossing voor alle organisaties die post ontvangen. Enjoy & Deploy en Data-Space zorgen ervoor dat digitaal werken vanaf de bron mogelijk wordt en dat de juiste persoon de post ontvangt. Digitale postkamerfaciliteiten van hoge kwaliteit ongeacht het oorspronkelijke papierformaat. Afspraken over levering van tijdschriften, folders of vakbladen worden samen met de klant gemaakt. Ook voor de archivering of vernietiging van de poststukken is Data Space onze partner.