Menu

Sportnieuws

Bekende gezichten bij teampresentatie

" De teamsamenstelling voor het seizoen is nieuw, toch is het een samenvoeging van bekende gezichten bij de club en het team. Zo is Borna Kovac na een afwezigheid van twee..."

Klik hier en lees verder

Challenger met top deelnemersveld

" Zaterdag 2 juli organiseert Enjoy & Deploy Taverzo een challenger met top deelnemers uit onder andere België en Nederland. Net als bij challengers in Duitsland en Tsjechië zijn acht spelers..."

Klik hier en lees verder

Tafeltennisteam voor de vierde keer op rij landskampioen

" Donderdag 5 mei prolongeerde Enjoy & Deploy Taverzo de landtitel met een 3-1 overwinning in de finale tegen Itass DTK’70. Anders dan andere jaren was de ploeg uit Zoetermeer niet..."

Klik hier en lees verder

ENJOY & DEPLOY TAVERZO PROLONGEERT LANDSTITEL

" In een mooie ambiance in Hilversum werden afgelopen donderdag, de finales om het landskampioenschap tafeltennis gespeeld bij de mannen en de vrouwen. Zowel Dozy Den Helder bij de vrouwen als..."

Klik hier en lees verder

TAFELTENNISSERS NOG NIET BEZIG MET HALVE FINALE

" De eredivisie nadert ook in het tafeltennis zijn ontknoping. Toch is het vizier voor de tafeltennissers van Enjoy & Deploy Taverzo voorlopig gericht op iets heel anders. Internationale verplichtingen van..."

Klik hier en lees verder

EUROPEES EN NATIONAAL SUCCES VOOR TAFELTENNISTEAM

" Het tafeltennisteam Enjoy & Deploy Taverzo heeft de afgelopen weken zowel Europees als Nationaal de nodige successen behaald. De ploeg wist in november de laatste 8 in het Europees bekertoernooi..."

Klik hier en lees verder

OSCAR TIMMERS LEGT SPELERS ENJOY & DEPLOY TAVERZO VAST

" In de aanloop naar de Europese bekerstrijd op zondag 23 November 2014 was fotograaf Oscar Timmers aanwezig om de hoofdrolspelers vast te leggen tijdens een van de laatste trainingen voorafgaande..."

Klik hier en lees verder

ROEL BOGIE VOLOP IN DE MEDIA

" De jongste speler ooit in een hoogste nationale klasse komt uit voor Enjoy & Deploy Taverzo. Dit ging niet onopgemerkt voorbij, NOS Studio Sport, het jeugdjournaal en diverse regionale omroepen..."

Klik hier en lees verder

LANDSKAMPIOEN TAFELTENNIS 2014

" Toeters, trommels, spandoeken, werkelijk alles werd uit de kast gehaald door de aanhang van Smash'70. Maar vooral het goede en gedreven spel van de ploeg uit Hattem maakte dat er..."

Klik hier en lees verder

BEKERWINST NA KLASSIEKE STRIJD

" Sinds 2009 vechten de tafeltennissers van Enjoy & Deploy een ware strijd met de Limburgers van tafeltennisvereniging Westa. Van 2009 tot en met 2012 waren deze teams heer en meester..."

Klik hier en lees verder