Menu

Documents shared means people cared

TAFELTENNISSERS NOG NIET BEZIG MET HALVE FINALE

20 apr 2015

De eredivisie nadert ook in het tafeltennis zijn ontknoping. Toch is het vizier voor de tafeltennissers van Enjoy & Deploy Taverzo voorlopig gericht op iets heel anders. Internationale verplichtingen van de diverse spelers, zorgen voor een krap speelschema voor het slot van de play offs.

Op de slotdag van de eredivisie speelde Enjoy & Deploy Taverzo tegen FVT uit Rotterdam. Een lastige tegenstander voor de Zoetermeerse ploeg met onder andere Barry Wijers en Martin Khatchanov binnen de gelederen.

 

Rajko Gommers kreeg rust van coach Martin Brinkhoff en Roel Bogie mocht als kopman van start. Zowel Barry Wijers als Martin Khatchanov bleken echter te sterk voor het jonge talent. De jarige Finse kopman Benedek Olah kon als derde man twee punten binnen slepen. Tegen Khatchanov ging dit echter met zeer gering verschil en was een beslissende 5e game nodig.

 

Ook Yang Ming mocht in een beslissende 5e game aantreden tegen Barry Wijers. Met slimme services hield de routinier de tot op heden ongeslagen Ming in het slot van de wedstrijd op ruime afstand. Tegen Patrick Oeij pakte Yang Ming alsnog zijn punt.

 

Teammanager Ruud van Graafeiland: “Ik ben blij dat dit deel van de competitie erop zit, het team heeft constant gepresteerd, maar als je weet dat een competitie door play-offs wordt beslist, heb je daar weinig aan. Nu gaat het erom spannen en we weten inmiddels dat we DTK’70 zullen treffen in de halve finale. Voor Benedek Olah en Rajko Gommers zal de focus in eerste instantie worden gericht op het WK in China. Yang Ming gaat ook nog voor een korte periode terug naar China en Roel Bogie heeft een druk internationaal jeugdprogramma.”

 

Maandagmiddag 4 mei is de eerste halve finale in Klazienaveen, de return in Zoetermeer staat gepland op zaterdagmiddag 9 mei om 15:00.

 

Heb je nog vragen? Stuur ons een bericht

Bekijk ook

  • Oscar Timmers legt spelers Enjoy & Deploy Taverzo vast
  • 1/2 finale tafeltennissers dichtbij