Enjoy & Deploy | Case Studies
685
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-685,qode-listing-1.0.1,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,tribe-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,bridge-child,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive

Case Studies

Mobiliteit en Lease

That’s Lease

Documenten opslaan en overal tot je beschikking hebben, maakt mijn werk zoveel makkelijker. M-Files is gekoppeld aan onze primaire lease-administratie in Carwise, waardoor alle documenten gekoppeld zijn aan de juiste auto of contract.

Pensioenfondsen

Pensioenfonds PGB

We wilden graag meer orde in de informatiestructuur aangevuld met specifieke documentmanagement functionaliteit, zoals versiebeheer, toegangsrechten, metadatering, zoekfunctionaliteit. Met een vergadersysteem of MS Office alleen kom je niet veel verder…

Techniek

Wijbenga

Als een klant vragen heeft, als een leverancier gegevens of een certificaat zoekt over een specifiek onderdeel of een projectmanager details wil weten over een levering bij een klant, kunnen we die vragen nu meteen beantwoorden.

Overheid

Sociaal Economische Raad (SER)

De Sociaal Economische Raad (SER) is een adviesorgaan voor de overheid op een groot aantal maatschappelijk belangrijke vlakken. Daarmee gaat vooral veel kennisuitwisseling gepaard. Nadat de ICT voor een groot deel op externe servers is overgezet, is voor het ‘upgraden’ van hetinformatiebeheer M-Files geïntroduceerd.

Andere klanten die gebruik maken van M-Files

Awarded M-Files Partner

Contact

Enjoy & Deploy
Willem Dreeslaan 12
2729 NH Zoetermeer

 

Telefoon: 079 363 0375
Email: info@enjoy-deploy.nl