Case Studies - Enjoy & Deploy
685
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-685,qode-listing-1.0.1,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,bridge-child,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive

Case Studies

Mobiliteit en Lease

That’s Lease

Documenten opslaan en overal tot je beschikking hebben, maakt mijn werk zoveel makkelijker. M-Files is gekoppeld aan onze primaire lease-administratie in Carwise, waardoor alle documenten gekoppeld zijn aan de juiste auto of contract.

That's Lease gebruikt M-Files van Enjoy & Deploy

Pensioenfondsen

Pensioenfonds PGB

We wilden graag meer orde in de informatiestructuur aangevuld met specifieke documentmanagement functionaliteit, zoals versiebeheer, toegangsrechten, metadatering, zoekfunctionaliteit. Met een vergadersysteem of MS Office alleen kom je niet veel verder…

PGB Pensioenfonds gebruikt M-Files van Enjoy & Deploy

Techniek

Wijbenga

Als een klant vragen heeft, als een leverancier gegevens of een certificaat zoekt over een specifiek onderdeel of een projectmanager details wil weten over een levering bij een klant, kunnen we die vragen nu meteen beantwoorden.

Wijbenga gebruikt M-Files van Enjoy & Deploy

Overheid

Sociaal Economische Raad (SER)

De Sociaal Economische Raad (SER) is een adviesorgaan voor de overheid op een groot aantal maatschappelijk belangrijke vlakken. Daarmee gaat vooral veel kennisuitwisseling gepaard. Nadat de ICT voor een groot deel op externe servers is overgezet, is voor het ‘upgraden’ van hetinformatiebeheer M-Files geïntroduceerd.

SER klant Enjoy & Deploy

Andere klanten die gebruik maken van M-Files

DirectPay klant Enjoy & Deploy
Bouman klant Enjoy & Deploy
BVVA klant Enjoy & Deploy
Oiltanking klant Enjoy & Deploy
That's Lease klant Enjoy & Deploy
Bamalite klant Enjoy & Deploy
HM Verploegen klant Enjoy & Deploy
SignRequest M-Files Enjoy & Deploy
Universal Africa Lines klant Enjoy & Deploy
Pensioenfonds klant Enjoy & Deploy

Awarded M-Files Partner

Contact

Enjoy & Deploy
Willem Dreeslaan 12
2729 NH Zoetermeer

 

Telefoon: 079 363 0375
Email: info@enjoy-deploy.nl