Case study: Pensioenfonds PGB - Enjoy & Deploy
635
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-635,qode-listing-1.0.1,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,bridge-child,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive

Pensioenfonds PGB heeft meer inzicht met ‘geordende vergaderstructuur’ dankzij M-Files

Pensioenfonds PGB - Enjoy & Deploy

Case study Pensioenfonds PGB

Het Pensioenfonds PGB is een geordende gestructureerde organisatie met aan het hoofd een bestuur, daaronder zes commissies, acht sectorcommissies, een verantwoordingsorgaan, een Raad van Toezicht en een Werkgeversraad en een uitvoeringsorganisatie. Allemaal gevoed met informatie dan wel ondersteund vanuit het Bestuursbureau in Amsterdam.

We wilden graag meer orde in de informatiestructuur aangevuld met specifieke documentmanagement functionaliteit, zoals versiebeheer, toegangsrechten, metadatering, zoekfunctionaliteit. Met een vergadersysteem of MS Office alleen kom je niet veel verder, dan blijft het nog steeds veel zoeken, weinig vinden en geen of te weinig overzicht. Met M-Files zijn we erin geslaagd daarin structuur aan te brengen.

Elske Heringa

Management Assistente

Echter, het directe resultaat daarvan is dat veel informatie makkelijk rond moet kunnen gaan en worden gedeeld. Er zijn agenda’s, beleidstukken, financiële stukken, kortom een veelheid aan informatie die belangrijk is voor de uiteenlopende commissies en overlegorganen. Mede dankzij M-Files is Pensioenfonds PBG erin geslaagd om meer orde te brengen en beter grip te krijgen in al die informatiestromen: het is ordelijk en AVG-compliant opgeslagen, makkelijk terug te vinden dankzij een slimme metadatering en (veilig) te delen met alle betrokkenen. En, niet geheel onbelangrijk, er is een integratie met ValidSign, de ondertekening van digitale documenten met wettelijke bewijskracht en met iWriter, voor een gestructureerde aanmaak van ‘standaard’ documenten.

 

Pensioenfonds PGB bestaat 65 jaar en is voortgekomen uit het Pensioenfonds Grafische Bedrijven. Met de terugloop van bedrijven in die sector besloot het pensioenfonds in 2011 om zich ook open te stellen voor andere sectoren dan de grafimedia en uitgeverijen. De verbreding is gelukt en inmiddels behartigt het fonds de belangen van zo’n 311.000 deelnemers die werken bij ongeveer 2500 ondernemingen. In totaal is zo’n 25 miljard euro aan vermogen in beheer waarmee het fonds in de Top 10 zit van Nederland. Het is de taak en missie van Pensioenfonds PGB om zijn deelnemers straks, als zij eraan toe zijn, een zo goed mogelijke pensioenvoorziening te verschaffen.

Benieuwd naar hoe wij processen binnen uw organisatie kunnen optimaliseren? Maak een afspraak met ons en wij vertellen het u graag.

Case studies

Wijbenga gebruikt M-Files van Enjoy & Deploy

Jeroen Schroër,
Directeur, Wijbenga B.V.

 

Als een klant vragen heeft, als een leverancier gegevens of een certificaat zoekt over een specifiek onderdeel of een projectmanager details wil weten over een levering bij een klant, kunnen we die vragen nu meteen beantwoorden.

Lees meer

That's Lease gebruikt M-Files van Enjoy & Deploy

Henk Griffioen,
Directeur Eigenaar van That’s Lease

 

Documenten opslaan en overal tot je beschikking hebben, maakt mijn werk zoveel makkelijker. M-Files is gekoppeld aan onze primaire lease-administratie in Carwise, waardoor alle documenten gekoppeld zijn aan de juiste auto of contract.

Lees meer

SER klant Enjoy & Deploy

Cor van den Berg,
Hoofd van die Facilitaire Dienst

 

De Sociaal Economische Raad (SER) is een adviesorgaan voor de overheid op een groot aantal maatschappelijk belangrijke vlakken. Daarmee gaat vooral veel kennisuitwisseling gepaard.

Lees meer

Awarded M-Files Partner

Contact

Enjoy & Deploy
Willem Dreeslaan 12
2729 NH Zoetermeer

 

Telefoon: 079 363 0375
Email: info@enjoy-deploy.nl