Case study: Wijbenga - Enjoy & Deploy
468
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-468,qode-listing-1.0.1,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,bridge-child,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive

Wijbenga krijgt warm gevoel van efficiënt en effectief beheer van projectinformatie

Wijbenga - Enjoy & Deploy

Case study Wijbenga

Ook een specialist in industriële toepassingen van koudetechniek kan heter soms warm van krijgen: het krijgen van inzicht in, en overzicht over alle informatie rondom het hele proces van offerte tot levering is behoorlijk lastig. Wijbenga in Geldermalsen heeft een oplossing gevonden in M-Files en heeft nu direct alle relevante documenten en correspondentie per project onder de knop. Het terugvinden van documenten en het beantwoorden van klantvragen is nu een “koud” kunstje.

Als een klant vragen heeft, als een leverancier gegevens of een certificaat zoekt over een specifiek onderdeel of een projectmanager details wil weten over een levering bij een klant, kunnen we die vragen nu meteen beantwoorden. Het hele informatiebeheertraject, van offerte tot levering, is nu ondergebracht in M-Files, zodat de juiste mensen op basis van rollen en functies altijd en overal inzicht hebben in de projectstatus en de bijbehorende informatie.

Jeroen Schroër

Directeur, Wijbenga B.V.

Wijbenga is al ruim 30 jaar een toonaangevende leverancier en ontwerper van componenten voor de industriële koudetechniek. Het is niet alleen de kennis van de componenten, maar vooral de kennis van de systemen waar de componenten worden ingezet, de markt en het te koelen product diehet onderscheid maken. De vakspecialisten van Wijbenga zijn altijd, samenmet de klant en de toeleveranciers, op zoek naar de beste oplossingen. Duurzaamheid en milieu staan daarbij bij Wijbenga hoog in het vaandel.

 

Jeroen Schröer, directeur Wijbenga: “Wij vinden onze klanten in de meest uiteenlopende omvang en segmenten, van ijsbaan tot skihal en koel-/vriesinstallaties bij groothandels. Wij maken gebruik van natuurlijkekoudemiddelen, zoals ammoniak (nh3), koolstofdioxide (co2) en propaangas (c3h8). Daarvan hebben we veel kennis in huis en die is ook nodig, want’natuurlijk’ wil niet zeggen niet gevaarlijk. Er is dus alle belang bij veiligheid, duidelijkheid en werkbaarheid etc. Daarom worden alle processen rondomde productie en levering van een koudesysteem vergezeld van uitgebreide documentatie: van eerste offertes tot kwaliteitscertificering volgens EU-normen, op allerlei terreinen.”

 

“Voor elke klant worden de projecten op maat gemaakt. Er is veel standaard, maar toch moet je steeds aanpassingen doen om het beste voorde kant te kunnen realiseren. Dat vereist creativiteit en innovatie, maar ook een doordachte en gedegen aanpak, in samenwerking met de klant en partners. Alles wordt uitgebreid geregistreerd en alles over één projectwordt ook geordend- in principe- in één project. In de praktijk bleek echter dat die informatie nogal eens verspreid raakte over meerdere afdelingen en medewerkers, doordat onze mensen vanuit verschillende invalshoekenermee moesten werken. Informatie raakte opgeslagen in meerdere ‘silo’s’ waar die eigenlijk gewoon bij elkaar zou moeten zitten. Dat werkt onhandig, kost extra tijd om informatie op te hoesten en het risico op fouten of dubbelwerk wordt ook groter. We moesten dus op zoek naar een oplossing die
ons zou helpen overzicht te bewaren en in één handeling beschikbaar zou moeten zijn en het inzicht zou kunnen bieden waar wij, of de klanten, om vragen.”

 

Benieuwd naar hoe wij processen binnen uw organisatie kunnen optimaliseren? Maak een afspraak met ons en wij vertellen het u graag.

Case studies

That's Lease gebruikt M-Files van Enjoy & Deploy

Henk Griffioen,
Directeur Eigenaar van That’s Lease

 

Documenten opslaan en overal tot je beschikking hebben, maakt mijn werk zoveel makkelijker. M-Files is gekoppeld aan onze primaire lease-administratie in Carwise, waardoor alle documenten gekoppeld zijn aan de juiste auto of contract.

Lees meer

PGB Pensioenfonds gebruikt M-Files van Enjoy & Deploy

Elske Heringa,
Management Assistente

 

We wilden graag meer orde in de informatiestructuur aangevuld met specifieke documentmanagement functionaliteit, zoals versiebeheer, toegangsrechten, metadatering, zoekfunctionaliteit. Met een vergadersysteem of MS Office alleen kom je niet veel verder…

Lees meer

SER klant Enjoy & Deploy

Cor van den Berg,
Hoofd van die Facilitaire Dienst

 

De Sociaal Economische Raad (SER) is een adviesorgaan voor de overheid op een groot aantal maatschappelijk belangrijke vlakken. Daarmee gaat vooral veel kennisuitwisseling gepaard.

Lees meer

Awarded M-Files Partner

Contact

Enjoy & Deploy
Willem Dreeslaan 12
2729 NH Zoetermeer

 

Telefoon: 079 363 0375
Email: info@enjoy-deploy.nl