Over ons - Enjoy & Deploy
75
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-75,page-parent,qode-listing-1.0.1,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,bridge-child,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive

Wij zijn Enjoy & Deploy

Enjoy & Deploy

De Consultants van Enjoy & Deploy bepalen samen met gebruikers de concrete doelen die behaald moeten worden. Ze geven adviezen over de configuratie van M-Files en de mogelijke integratie met andere applicaties. Plannen en begeleiden de ingebruikname. Verzorgen specifieke trainingen en bereiden het functionele beheer voor.

We zien dat organisaties groot en klein en in allerlei branches baat hebben bij het snel vinden en delen van hun documenten en informatie. Met name in omgevingen waar gebruikers worstelen met het goed opslaan van documenten, resulteert dit maar al te vaak in complexe mappenstructuren en een veelvoud van digitale kopie├źn. Met de hedendaagse technologie kunnen we het vinden van documenten op een eenvoudige manier versnellen en wordt het samenwerken aan documenten een natuurlijk proces.

Ruud van Graafeiland

Directeur Enjoy & Deploy

Ruud van Graafeiland

Kennismaken met onze organisatie.

Awarded M-Files Partner

Contact

Enjoy & Deploy
Willem Dreeslaan 12
2729 NH Zoetermeer

 

Telefoon: 079 363 0375
Email: info@enjoy-deploy.nl